[if IE]>

Christal healing

Het doet ons veel genoegen dat we toestemming hebben gekregen van Ay gwhdi Waya om de crystalhealing klassen te mogen geven.
Daarnaast zijn we erg blij met de training tot trainer die ik mocht volgen bij Gail Carswell en Michael Foltz in de US.
Crystal healing is een techniek die is onderwezen door Oh Shanna Fast Wolf aan Ay Gwadi Waya en daarna aan Gail Carswell en door haar aan ons.
Het is een behandeltechniek die verbonden is in een sjamanistisch kader. Met andere woorden het is een onderdeel van de training tot sjamanistisch hulpverlener.

Kristalwerk, crystalhealing, is een energetische behandeling, waarbij een aura onderzoek wordt gedaan en daarna met kristallen wordt geheeld.
Deze behandelvorm wordt je aangeleerd in een vijfdaagse training, van 9-17 uur of later, afhankelijk van de vooruitgang binnen de groep. De training wordt gegeven in Portugal, Vide (gemeente Seia).

De groep bestaat uit deels engelstalige mensen dan is de voertaal engels en de naam van de seminar engels. De groepen worden door Ingrid Kropf onderwezen.

De trainingen zijn gebaseerd op de Native American filosofie en er zal zeker aandacht zijn voor een Moeder Aarde contact, een ‘walking the land’ dag. Kristallen groeien in Moeder Aarde en zijn de kinderen van de Crystal beings en pas als je de context snapt van hun ontstaan, kun je op de juiste manier met ze werken.
Daarnaast wordt de bouw van de aura uitgelegd, de vormen van stenen, de signatuur van kristallen, het maken van essences, de daadwerkelijke uitvoering van de crystalhealing ceremonie.

Aan het einde van deze intensieve 5 dagen, is er een certificeringsceremonie.

Binnen deze week is het persoonlijk proces een belangrijk onderdeel van de leerschool en krijgt dus alle aandacht die het nodig heeft. Dit kan inhouden dat de lessen later kunnen eindigen dan gepland.
Het advies hierbij is om in de buurt te overnachten en vooraf boodschappen te doen.
De lesstof wordt aangeboden in een werkboek, wat bij het cursusgeld is inbegrepen. Hierin staat alle behandelde stof.
Wat voor ons Nederlanders ongebruikelijk is, geldt wel voor deze en soortgelijke trainingen die wij gaan aanbieden in het sjamanisme.
Geheimhouding!

Iedereen die de week wil volgen wordt een contract van geheimhouding aangeboden ter ondertekening. De stof is geheim en je tekent ervoor dat jij het ook geheim zult houden. Deze clausule is de voorwaarde om de crystalhealing training te kunnen volgen. Het grijpt terug op een zeer oude inwijdingsweg en daarin is het gebruikelijk om geheimhouding vooraf af te spreken.
Kosten

Kosten zijn € 800, waaronder € 150, inschrijfgeld. Daarbij komen de kosten van de reis en verblijf.
Verzekeringen & aansprakelijkheid

Check je verzekering na of je goed bent verzekerd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongelukken tijdens de training. Verzeker je goed, we gaan een wandeling maken in berggebied (geen moeilijkheidsgraad, of klimmerij of zo) en je neemt deel aan een paar kristalbehandelingen door medestudenten. Check of je een reisverzekering hebt en je ziekenfonds geldt in het buitenland.

We laten je een aansprakelijkheidsformulier tekenen aan het begin van de cursus, waarin staat dat je zelf aansprakelijkheid aanvaart voor eventuele nadelige gevolgen van de seminar.

Datum

We gaan een week plannen zodra er 8 inschrijvingen zijn. De week valt altijd in de Nederlandse schoolvakanties. Mocht dit onmogelijk zijn, dan blijft je inschrijving staan tot de volgende keer dat de week wordt gepland.
Benodigdheden

    Schrijfgerei
    Hoed voor de zon
    Paraplu o.i.d. bij regen
    Schoenen voor in de rivier, als je wilt zwemmen zwemkleding.
    Handdoek of iets dergelijks om op te zitten
    Feestelijk iets voor de certificeringsceremonie, hierbij valt te denken aan een rituele ketting, jurk/kleding.
    Camera?
    Zonnecreme
    Savonds kan het afkoelen, dus ook daar rekening mee houden in je kledingkeuze.
    We gaan stenen zoeken, dus wandelschoenen en een tas o.i.d. zijn nodig
    kampeerspullen als je gaat kamperen natuurlijk